pondělí 13. června 2011

ZOO




Sobota 11.6.

Odpoledne přišel Pšenda s Martinkou - ta si s Máničkou tak vyhrála, že jsme měli pohodu a mohli si číst, grilovat, pracovat i povídat v klidu.
Tu noc Maruška poprvé nespala v pokojíčku. S tatínkem totiž přespali venku na zahradě - karimatka, spacák a nad nimi nepromokavá plachta (v noci pršelo, ale bylo relat.teplo). Kolem 22h (dřív to nešlo, stále tam byla Martinka a dováděly spolu) si lehla, vedle Martin, Martinka zazpívala a Mánička usnula. Jednou se pak probudila a spala dál. Ráno pak o tom všem vyprávěla :)


Neděle 12.6.

Dopoledne prší. Před 12h vyjíždíme do Prahy. Když dojedeme do ZOO už je hezky, příjemně teplo, teprve postupně začíná až vedro. Ale celkově je to prima, není tu tolik lidí (přes 3tis.) a je vážně hezky. Potkáme se tu také s Martinkou a Pšendou a méďou Pusíkem (děti soutěží a pak dostanou Pusíkovo puzzle). Nejvíc se Marušce líbí žirafy, opice, stánek s jídlem a studená tekoucí voda - umělé zákoutí (viz foto). Neměli jsme s sebou kočárek a tak musel Martin často vzít Maru na koníčka, neb už nemohla a bolely jí nožičky a hrozně se loudala. Ale jinak se jí tu moc líbilo a klidně pojede brzy zase. Cestou domů (19h) samozřejmě v autě hned usnula.


Pondělí 13.6.
Dopoledne klasicky školička Matýsek. Začíná kašlat, není ji dobře. Leží u TV. Večer brzy usíná.
V úterý teplota, polehává, spí odpoledne až 2hod.
Ve středu je už v pořádku, blbne, bez teploty, jen stále kašle.

Fotky z mobilu:
První dva obrázky ze ZOO.
Další ze sobotního grilování (fotky gril.jídla - špízy, cuketa, chřest... dal Martin na Facebook) a poslední z pátečního hlídání Lukáška u nás na zahradě. Obě děti pláčí - Maru něco vzala Lukájovi a ten reagoval brekotem, já jen řekla Marušce, že mu to má vrátit a ona začala brečet taky :o
takže takhle my tu žijem :)

Pozn:
nevím proč mi tu nefunguje formátování textu - když píšu, normálně upravuju (velikost i barvu písma), v náhledu je to vidět tak jak má, ale když dám publikovat, zmízí všechny úpravy kromě tučnosti písma. grrrrr

Žádné komentáře: