neděle 3. ledna 2016

Léto - prázdniny

Benešovský mlýn  

3.-6. červenec 2015

Celá rodina a divadelní banda

Až na to šílený vedro, to bylo super.
Spíme v chatičce úplně obyčejné, ale nám stačí a máme plnou penzi.
Byli jsme v Písku, v krokodýlí zoo v Protivíně, na koupališti i jen tak u řeky.
A večer byl táborák a bojovka pro děti! Holky šly spolu a vůbec se nebály. Samozřejmě to bylo pro malé děti, neb většina jich byla cca 3-7let.
Ale byly i větší (šly s menšími) i menší (ty spaly).

Písek - pískové sochy




více fotek i videa zde
Domů se vracíme v pondělí 6.7. tj státní svátek.


19.7. - 25.7.  holky s prarodiči Albrechtice v Jizerských horách


Horní Poříčí

 26.7. - 2.8. 

Celá rodina

Chatka, dva vchody - v jednom já s holkama, v druhém Martin. Ale někdy jdou holky spát k M.
Plná penze.
U vody, na loďce, já cvičení (aerobik a rehabilitační), pro děti soutěže (Alenka nejdřív že ano, ale pak téměř nic nechce dělat, neběží, nehází, bojkotuje), "noční bojovka" = orientační běh s rodiči, jízda zručnosti na kolech (mají odrážedlo a Maru koloběžku), procházky, rozhledna, výlet do Horažďovic a Strakonic.
Ping-pong, badminton. Mě se tu moc líbilo, pro M. to bylo moc lidí. Přitom je to tu jako kemp, akorát že jen pro "zvané" (pro zaměstnance UK a jejich rodiny).







více fotek i video zde


Holky zde zůstávají ještě týden 2.8.-9.8. - s prarodiči Zdendou a Zuzanou a tetami (Sommerová s Martinou, Vobořilová s vnoučaty Deniskou a Martinem a Daškovi s Lukáškem). Mají bazének a Marušce přivezli kolo.





Holky dále 3 dny u dědy Vráti v Liberci (Dlouhý Most) s tetou Danou. My je tam v neděli 16.8. dopoledne odvezeme - společně zajdeme do IQ Landie, na kafe k Vráťovi a sami domů
před vchodem do IQ landie
Čtvrtek dopoledne 20.8. si holčičky u Vráti vyzvedne babička s dědou z Boleslavi a jedou do neděle ještě do Albrechtic v Jiz.hor

Já od začátku srpna práce (brigáda na ŽL). Začala jsem tam dělat v květnu, v červenci celozávodní dovolená a v polovině listopadu končím.

Žádné komentáře: