čtvrtek 9. dubna 2015

Jarní prázdniny

Maru hory 8.-13.4. 2015

Mánička jela s babičkou a dědou a Lukášem do Pece pod Sněžkou.
Počasí vyšlo - sníh a sluníčko, jídlo dobré, ubytování hezké.
Prarodiče dali děti do lyžařské školičky na individuální výuku. Lyžování je baví!
Jeden den byli v bazénu.



Já a Ála 

jsme dělaly výlety. V pátek k nám do Brandýsa přijel Vráťa. V neděli po obědě odjížděl. Jeli jsme s ním. Autem s Vráťou na Dlouhý Most. Martin odpoledne též odjel - s divadlem.
Po 15h jsme dorazili - Daniela nám udělala kafe a nabídla koláč a pak jsme se šli projít. Nádherné počasí, sluníčko. Bohužel sníh žádný. Takže lyžování, na které jsem se já těšila, nebude.
Alespoň jsem si přečetla knihu :)
My s Alenkou spíme v ložnici, oni na gauči v obývaku.
Pondělí - Dana do práce, my dopo procházka a po obědě busem do Liberce. Projdem centrum města, dáme zmrzlinu, nahlédnem do obchodů (nic nekoupíme) a pak se sejdem s Danou a autem domů.
Úterý - Dana práce, procházka na nákup, oběd, autem nás Vráťa hodí do Liberce a odtud žlutým busem do Phy. Ke konci Alenka usíná :) Z ČM busem domů.

svačina Dl.Most

Středa - doma Brandýs, do města, nákup, kavárna, pohoda
Čtvrtek - jdem i s kočkou Týnou v přepravce na vlak, v 10h odjíždíme do Neratovic, kde na nás čeká (resp.my asi minutu čekáme na něj) Pavel a spolu autem (na vlak bychom museli čekat hodinu a půl) do Kralup. Předáme Týnu - Maru má alergii na kočky, proto musíme být doma bez ní. Oběd - domácí špagety, polévka. Alenka si hraje s Terezkou a občas i s Adélkou, my s Janou a Pavlem kafe, pokec. Moc příjemné odpoledne. Po 17h nás Pavel hodí na vlak na nádraží Kralupy, jedem do Neratovic, tam asi 40min čekáme, už začíná zima a tma, pak vlakem domů - Alenka ve stoje usíná. V 19h Brandýs.
Pátek - po obědě přijíždí Maruška. Holky se nadšeně vítají.

Žádné komentáře: