pátek 10. října 2014

Kroužky

Maruška chodí v rámci školy na nepovinný předmět Pohybové hry.

1.září před školou
Protože se přihlásilo hodně dětí (je to zdarma, na rozdíl od ostatních kroužků), koná se jen 1x za 14 dní. Od 12,4 - 13,25. Vyučování končí v 11,4. Pak jdou na oběd - někdo s paní vychovatelkou z družiny, ostatní s paní učitelkou. Maruška chodí do družiny jen ve čtvrtek - právě kvůli pohybovkám. Zůstává tam do 16h, kdy ji vyzvedává Martin, který jde z práce (má to cestou). Alenka většinou od 13-15h (někdy i do 15,3 a jestě ji musím budit) spí.

V pondělí od 16-17,3 skaut. Skupina dětí od 1.-4.třídy.

Středa 17-18h florbal. Poprvé byla až dnes 8.10., je to v Bradndýském sportcentru a chodí tam i Lukáš. Proto nás napadlo to také zkusit. Tréninky v tělocvičně mohou sledovat i rodiče (dokonce je vhodné aby první měsíc tam byli - je to totiž pro předškoláky a 1.-2.třída).
Protože Martin je zrovna dnes v práci déle, jdeme tam i s Alenkou. Ta se nudí, tak ji houpam, kopeme si míčem a sledujeme jak Maruška cvičí a běhá a hraje. Po 17h přišel brácha Zdenda, pokecáme a před půl šestou se v průběhu tréninku Luky rozbrečel, že chce do bazénu. Tam chodí v neděli. Vysvětlování nepomohlo, tak odcházejí.
Marušce se to ale líbilo. Dnes tam byla jediná holka.
A příště půjdem zas.

Žádné komentáře: